Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål

                                   Hejsa alle sammen 

 

Ja turen gik til Bornholm, Et flot og vel anlagt arrangement af Høx. Håber selvfølgelig vi kan få Høx til igen til foråret at lave en ny tur til Bornholm.

 Vi mødtes kl.10.00 på restepladsen Skånegården ved Malmø. Alle var glade. Og glædet sig til et par dejlige dage på Bornholm, vi skulle med hurtigfærgen fra Ystad.

 

 

 

Turen over med hurtigfærgen blev en meget blandet oplevelse. Ja tror det eller ej, men den fik nogle turen op og ned gennem bølgerne, så nogen måtte bukke under for presset, ikke mindst Henrik Wagner måtte offer sig en tur, Jane måtte lægge sig ned og få sig en lur, Ja forestil jer en lugt af den sødeste aroma gå gennem salonerne.

Ikke just den bedste cocktail. Ja på WC skulle man ikke gå ud alt optaget på hele turen, jeg ved ikke helt om det var fordi de bedte til gud, eller bare lå og kiggede ned i tønden. Nå ikke mere om det.

Vi ankom til Bornholm, med et stop i Rønne. Der var lige et par stykker der skulle sunde sig lidt. Så gik turen op til Sandvig-Allinge gennem skoven via Hasle. Vi ankom til Sandbogaard, og fik nøgle til vore værelser, da vi alle havde fået vores nøgle, mødtes vi i gården.

Vi gik ud for at få lidt frokost, alle var godt sulten, det indtog vi på strand Hotellet, lækkert sted med mange gode specialiteter.

Og dessert her til, vi gik tilbage til pensionatet, for vi skulle ud og provianterer lidt, vi hoppede igen på vore Cykler, og kørte ind til Allinge,

Netto stod der på døren. Så indkøbs kurvene blev fyldt godt op, til kasse vi måtte efter at alle havde fyldt deres indkøbs kurv op med div. Blandede øl sorter. Men til vores store overraskelse udbryder Torben JEG BETALER FOR JER ALLE SAMMEN.

 

 

Overrasket blev vi nok. Men kun for det som er i kurvene nu. Der var lige et par stykker som troede at de skulle liste et par poser Chips ekstra ned, Men nej den gik ikke for Vores Kommissær var der lige med det samme, det er for sent nu s***,


Vi skulle så pakke alt og køre tilbage til Sandbogaard, Vi sætter os op på cyklerne igen og starter op og køre tilbage. Men Henrik Wagner kom ikke så godt af sted, for på Bornholm er der sandelig også kantstene.

Og måske lidt højre end dem her hjemme. Med Jane bag på rammer Henrik så hjørnet af kantstenen med fod og fodhviler, hvor efter Henrik får vredet sin fod rundt,

 

 

 Vi kommer tilbage til Sandbogaard. Henrik kommer så humpende af cyklen. Vi sætter os ned får åbnet lidt øl, og nyder det dejlige vejr, Hmm. Ja okay det blæste lidt. Men for Henrik var det ikke så godt, han måtte lægge is på foden, for nu kunne han næsten ikke støtte på den, så kom pensionat fruen ud med en pose is.. øh nej det var vidst en pose frosset biksemad, Henrik fik den på, og jeg kan love jer at efter en time var den spise klar. Vi fik alligevel en festlig aften ud af det. Vi gik ned på en nærliggende restaurant og fik lidt godt til maven. Halle og Ivan tog sig kærligt af Henrik W.


Underholdningen stod Torben så for, ja i kender ham jo. Så der blev grinet en del.
Ja lørdag morgen, stod vi op, til et veldækket morgen bord. Men Henrik havde ikke sovet så godt i løbet af natten. Så han måtte en tur på skadestuen. Vores vært kørte Henrik til Rønne. Ja vi havde kontakt til Henrik. Vi ventede lige en time for at høre hvordan det gik med Henrik, Nogen brugte vente tiden på et spil ludo, det var knap så sjovt, for man blive sku slået hjem hele tiden, men Torben var ikke til at skyde igennem for han var den som vandt spillet, Ja han førte sig frem, med Jane på en flot anden plads og Halle, og som rosinen i pølse enden kom Ivan.


Vi alle skulle så en tur rundt og se Bornholm med Høx som guid. Men dog uden Henrik W. Efter vi havde tanket op, gik turen til Åkirkeby, Jane skulle lige købe et par planker, Vi kom af sted igen ind over de små veje ned til Gudhjem. Vi holdt en pause, nogen gik ind og så glaspusteriet. Ja andre gik over og så på røgeriet, der var det helt store tag selv fiskebord, med alt godt fra havet. Til kun 98.00 kr. Men Nej det skulle vi ikke have. Vi kørte vider ind over landet, til Svaneke Bryghus, for her skulle vi spise og smage på det dejlige Bornholmske Øl.

 Efter de fyldte maver kørte vi ned til Dueodde vi holdt en pause. Nogle gik ud til strande gennem de flotte hvide sandtoppe, andre måtte lige besøg den lille shop, Ja de købte næsten det halve af Shoppen.


Så gik turen igen ind over land, Af de små landeveje, Vi skulle finde et kaffe sted. Men først måtte vi lige ind i en regnbyge, ikke så sjovt for Henrik passeret den ikke mindre en 6 gange den samme byge. Smill. Efter vi tilmed havde kørt ind af en vej som førte os i skoven, belægningen var meget blandede med asfalt slagger og grus og endnu en regnbyge, ej hvor fedt..

Da vi så endelig kom ud igen viste det sig vi havde kørt i rundkreds og kom ud lige ved siden af hvor vi var kørt ind.
Vi kørte så vider til et rigtigt hyggeligt sted hvor vi skulle drikke kaffe. Med stort tag selv bord af hjemmelavet kage boller kaffe og Chokolade.

 Efter en lille time, gik turen så hjem til Sandvig. Hvor Henrik sad og ventede med længsel. Men det havde nu været meget hyggeligt for Henrik, for da han kom tilbage fra skadestuen, havde værtsparret dækket op til frokost for Henrik.

Efter 181,9 km. Var det tiltrængt at få sig en kold Øl. i gårdhaven. Der var så blevet bestilt bord på Værftet, det store kolde bord med en masse lune retter. Efter vi havde fyldt vores maver endnu engang. Gik vi tilbage til Pensionatet. Vi hentede alt det vi havde købt at drikke som var tilbage, inklusiv gajol shot. Det var en fantastisk aften, Vi fik sågar besøg af et par Svenske pige. Ja ikke mindst fandt Torben sin over mand, Hun kunne alle de gloser som ikke andre kunne, om det var fordi Torben ikke kunne Svensk skal jeg ikke kunne sige, for lige pludselig skulle Torben i seng.
Måske han havde fået en for meget, og var blevet lidt træt.
Det blev det ikke mindre kedeligt af, For de to svenske pige fik jo så lidt Øl og shot. Henrik Høx måtte se sig overgået af den ene svenske pige, vi stod uden for og røg en smøg, lige med et kom der en stor P… Ej Henrik sagde Halle, Henrik blev godt nok rød i hoved, det var ikke mig. Og vi kunne ikke lade være med at grine. Efter et par timer mere syntes vi at det var nok for i dag. Alle var godt trætte, og havde måske fået lidt for meget indenbords.

Næste morgen var der igen et dejligt morgenbord, dækket med dejlige herligheder. Vi pakkede vores Cykler, og turen gik mod Rønne, Henrik W. kom trods alt op på cyklen igen. Hjem skulle vi jo.
Vi kom alle sammen med den samme færge hjem. Vi havde fået lavet vores billetter om, så vi kunne følges af hjem over, Turen hjem gik fint for os alle sammen.

Så har jeg kun tilbage at sige mange tak for et par dejlige dage sammen med jer, vi glæder os til at se jer igen,

Et stort knuss til jer alle sammen fra Betina og Halle